about.JPG

ABOUT/over mij

Hoihoi, ten eerste wilde ik even zeggen dat ik het heel leuk vind dat je op mijn site rondneust! Net als velen anderen probeer ik mijn passie en nieuwsgierigheid over eten te delen. Recepten, tips, reizen alles wat ik leuk vind om te delen probeer ik te delen op deze website!

Ik ben Shiryl en (verrassing) ben dol op wat alles wat met eten te maken heeft en reis er het liefst de hele wereld voor rond! Naast andermans eten te proeven vind ik het minstens net zo leuk om in de keuken bezig te zijn. Vaak probeer ik zoveel mogelijk zonder recept te koken of mijn eigen draai aan recepten te geven! Ik heb een lichte voorkeur voor de 'Aziatische' keuken (heb eigenlijk een beetje hekel aan die term, ik kook toch ook niet Europees als ik pasta maak of nouja eigenlijk wel…). Na jaren voornamelijk Italiaans te hebben gekookt (oftewel Jamie Oliver recepten) wilde ik weer wat nieuws en anders proberen. Zo ben ik vorig jaar op vakantie geweest naar Japan (3 kilo zwaarder teruggekomen) waardoor ik erg graag Japans kook eet. Het zal je misschien ook niet verbazen dat ik wellicht, enigszins een foodsnob ben geworden ¯\_(ツ)_/¯.

Naast eten, ben ik een redelijk voorspelbare millennial/hipster, die graag fotografeert, series kijkt en zich bezig houdt met milieu. Ook probeer ik sinds kort zo minimalistisch mogelijk te leven (heb wel meer dan één vork en draag niet elke dag hetzelfde).

Dus hopelijk ben je ook een snob spreekt mijn verhaal je een beetje aan en kan je wat recepten vinden die net wat anders zijn dan op andere websites. Veel plezier op mijn foodblog!